Kiakadtak a szurkolók: Az ellenséggel cserélt mezt az Arsenal játékosa - fotó, videó

Calum Chambers húzása nem jött be a drukkereknek.
Dudás Gábor 2016. november 21., hétfő 5:54
Calum Chambers húzása nem jött be a drukkereknek.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 21., hétfő 5:54

A közösségi oldalakon támadtak rá verbálisan az Arsenal drukkerei a londoni gárda, kölcsönben a Middlesbrough-nál szereplő védőjére, Calum Chambersre.

A bekk "bűne" az volt, hogy a Chelsea elleni bajnokit (0-1) követően azzal a Diego Costával cserélt mezt, aki finoman szólva sem az arsenalosok kedvence...

A spanyol válogatott csatár a két csapat 2015. szeptemberi londoni rangadója óta örvend közutálatnak az Ágyúsoknál: Costa Laurent Koscielnyvel kapott össze, kétszer megütötte, majd fellökte az Arsenal francia védőjét, ezt követően pedig a társa védelmére igyekvő Gabriel Paulistával került heves szóváltásba. Costa utólag hárommeccses eltiltást kapott a videofelvételek alapján.

Gabriel Paulista ügyében ugyanakkor az Arsenal sikerrel fellebbezett: a Costa által kiprovokált kiállítás miatti eltiltását törölték, ugyanakkor a védőt azért mégis elmeszelték egy meccsre sportszerűtlen viselkedésért, mert a piros lap után nem hagyta el azonnal pályát.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz