Horror-sérülés: Válogatott karrierje is kettétörhet az Arsenal csillagának - videó

Utolsó nagy tornája lehetett volna a világbajnokság. Még a csodában bízhat a válogatott védő.
Dudás Gábor 2018. május 4., péntek 19:20
Utolsó nagy tornája lehetett volna a világbajnokság. Még a csodában bízhat a válogatott védő.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 4., péntek 19:20

Mint arról beszámoltunkLorent Koscielny-t, az Arsenal rutinos francia középső védője egy rossz mozdulat után súlyos sérülést szenvedett az Atlético Madrid elleni Európa Liga-elődöntő visszavágón, hordágyon vitték le a pályáról, így természetesen nem tudta folytatni a játékot, de a vb-szereplése is veszélybe került.

A legutolsó hírek szerint Koscielny súlyos Achilles-ín sérülést (szakadást) szenvedett egy rossz mozdulat következtében, komoly fájdalmai voltak, ököllel ütötte a földet kínjában, majd nem véletlenül vitték le könnyek között a pályáról.

A 32 éves játékos - amennyiben valóban szakadása van - hónapokat hagyhat ki, lemaradhat a vb-ről és alighanem be is fejeződik a válogatottbeli karrierje - a bekk úgy tervezte, hogy ez lesz majd az utolsó nagy tornája a nemzeti csapattal. A franciák máris aggódnak: mint kiderült, Koscielny-vel 0,7 gólt kap a francia válogatott meccsenként, ha viszont nincs a pályán, 1,5-öt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz