Hivatalos: Az Arsenal klubrekordért szerződtette a Dortmund klasszisát

Mindkét klub bejelentette, hogy a gaboni támadó Arséne Wenger együttesében folytatja.
Budai László 2018. január 31., szerda 12:33
Mindkét klub bejelentette, hogy a gaboni támadó Arséne Wenger együttesében folytatja.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 12:33

Az Arsenal és a Dortmund is hivatalossá tette, hogy Pierre-Emerick Aubameyang a németektől az angolokhoz szerződik. A londoni klub hivatalos honlapján annyit árult el, hogy „klubrekordot jelentő összegért” vásárolták meg a gaboni támadót, aki hosszú távú szerződést kötött az egyesülettel.

Sajtóhírek szerint több mint 60 millió eurót kellett fizetniük Aubameyangért, aki 144 bajnokin 98 gólt szerzett a Bundesligában.

Az Arsenal egyébként ma hajnalban véletlenül már élesített egy videót, amelyben Arséne Wenger elismerte, hogy a futballista az Arsenalba szerződik, így aligha volt meglepetés a bejelentés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz