Röhej: Adebayor három helyről is fizetést kapott, míg ő csak muffint evett

De olyan is volt, hogy meccs közben érdeklődött egy jó közeli étteremről.
Budai László 2017. január 27., péntek 10:15
De olyan is volt, hogy meccs közben érdeklődött egy jó közeli étteremről.
Szerző: Budai László 2017. január 27., péntek 10:15

Érdekes történeteket osztott meg Emmanuel Adebayor korábbi csapattársa, Brede Hangeland a togói játékosról. A két futballista még Crystal Palace-os időszakukból ismerik egymást.

- Amikor erősíteni kellett volna, ő csak ült a konditeremben, muffint evett és kávét kortyolgatott. Egyszerre kapott fizetést a Manchester Citytől, a Tottenhamtől és a Crystal Palace-tól, míg ő csak kávézott. Tehetséges, de lusta futballista – mondta róla Hangeland.

A játékos úgy tudott három helyről is bért kapni, hogy korábban a Manchester City minél előbb meg akart szabadulni tőle. Ezért úgy adta el a Tottenhamnek, hogy fizetése egy részét állta. Igen ám, de a Spurs is lemondott a játékjogáról, de úgy szakított a két fél, hogy a klubnak egy ideig még szintén fizetnie kellett Adebayornak, aki akkori új klubjától is kapta már a részesedését.

Hangeland egyébként egy másik érdekes történetet is megosztott. Amikor egy Fulham-Tottenham mérkőzésen ellenfélként találkoztak a pályán, Adebayor azzal traktálta a norvégot, hogy mennyire éhes.

- Alig várom, hogy vége legyen a meccsnek, olyan éhes vagyok. Nem tudsz egy jó éttermet a közelben? – kérdezte a londoni miniderbin Adebayor Hangelandot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz