A TV-ben kapott szívrohamot a korábbi szövetségi kapitány

Szívrohamot kapott Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Egy televíziós munkatárs mentette meg az életét.
Dudás Gábor 2018. október 28., vasárnap 13:29
Szívrohamot kapott Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Egy televíziós munkatárs mentette meg az életét.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 28., vasárnap 13:29

A BBC beszámolója szerint a játékosként 53-szoros válogatott Glenn Hoddle súlyos állapotban van, de szervezete jól reagál a kórházi kezelésre. A Tottenham Hotspur, az AS Monaco és a Chelsea egykori középpályása éppen a 61. születésnapján, szombaton lett rosszul a BT Sport televízió stúdiójában.

Szóvivője a család nevében nyilvánosan köszönetet mondott a televízió munkatársainak, hiszen azonnal elsősegélyben részesítették Hoddle-t, aki 1996 és 1999 között irányította szövetségi kapitányként az angol válogatottat, legutóbb pedig 2006-ban dolgozott edzőként (MTI)

A Mirror című lap beszámolója szerint Hoddle életét a televíziótársaság egyik alkalmazottja, Simon Daniels (az alábbi képen) mentette meg, ő sietett azonnal a szakember segítségére, szívmasszázst és mesterséges lélegeztetést alkalmazva.

Hoddle szombaton reggel még teqball-t játszott a stúdióban:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz