A TV-ben kapott szívrohamot a korábbi szövetségi kapitány

Szívrohamot kapott Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Egy televíziós munkatárs mentette meg az életét.
Dudás Gábor 2018. október 28., vasárnap 13:29
Szívrohamot kapott Glenn Hoddle, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Egy televíziós munkatárs mentette meg az életét.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 28., vasárnap 13:29

A BBC beszámolója szerint a játékosként 53-szoros válogatott Glenn Hoddle súlyos állapotban van, de szervezete jól reagál a kórházi kezelésre. A Tottenham Hotspur, az AS Monaco és a Chelsea egykori középpályása éppen a 61. születésnapján, szombaton lett rosszul a BT Sport televízió stúdiójában.

Szóvivője a család nevében nyilvánosan köszönetet mondott a televízió munkatársainak, hiszen azonnal elsősegélyben részesítették Hoddle-t, aki 1996 és 1999 között irányította szövetségi kapitányként az angol válogatottat, legutóbb pedig 2006-ban dolgozott edzőként (MTI)

A Mirror című lap beszámolója szerint Hoddle életét a televíziótársaság egyik alkalmazottja, Simon Daniels (az alábbi képen) mentette meg, ő sietett azonnal a szakember segítségére, szívmasszázst és mesterséges lélegeztetést alkalmazva.

Hoddle szombaton reggel még teqball-t játszott a stúdióban:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz