Aligha lesz szövetségi kapitány a Vidi edzője - volt csapattársa a választott

Henning Berg helyett egy másik korábbi MU-játékos ülhet le a norvég kispadra.
Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 11:40
Henning Berg helyett egy másik korábbi MU-játékos ülhet le a norvég kispadra.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 11:40

Bár korábban (többször) is csak elsősorban a sajtó jelöltjeként bukkant fel Henning Berg neve, mint lehetséges norvég szövetségi kapitányé és klubja, a Videoton is cáfolta már a csakfoci.hu-nak, hogy távozna a szakember, mostanra válhat biztossá, hogy nem rá esik hazája szövetségének választása.

 

A vg.no cikke szerint egy másik korábbi Manchester United-játékos, Ole-Gunnar Solksjaer lehet a befutó, aki jelenleg a Molde szakvezetője, és bár csapata eddig ragaszkodott maradásához, a lap szerint engedett végül és elengedheti az egykori kiváló csatárt, a "Babaarcú Bérgyilkost". 

Norvégiának az ősz vége óta nincs szövetségi kapitánya, akkor távozott posztjáról a magyar válogatott elleni (norvég szempontból sikeretlen) Eb-pótselejtezőkről is ismert Per-Mathias Högmo.

Elköszönt csapatától a Diósgyőr gólerős kiszemeltje, nem kell a Fradinak a két ghánai - friss hazai átigazolási hírek

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz