Adriano riói nyomornegyedben él, bandatag lett

A "Vörös Kommandó" tagja lett.
admin 2016. július 28., csütörtök 17:42
A "Vörös Kommandó" tagja lett.
Szerző: admin 2016. július 28., csütörtök 17:42

Hol van már az az időszak, amikor Adriano három szezonon keresztül 10 gól felett termelt a Serie A-ban? Nagyon messze. Az egykori brazil csillag már jó pár éve leginkább csak botrányaival kerül be a hírekbe. pedig papíron a mai napig aktív labdarúgó az amerikai negyedosztályban szereplő Miami Unitedban.

Valójában azonban inkább úgy tűnik: visszatért a bűnöző léthez. A 34 éves csatár ugyanis hazája fővárosába, Rióba költözött, annak is egy nyomornegyedébe, ahol a "Vörös Kommandó" nevű bűnbanda tagja lett, amely több riválisával is harcban áll jelen pillanatban.

Ha valaki nem emlékezne rá: Adriano 48 alkalommal a brazil válogatottban is pályára lépett és 27 gólt szerzett. Kár érte...

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz