"A világ összes rossz dolgát" kipróbálta az NB I-es bajnok játékos: Drogozott és ivott is apja halála után

A korábban Győrben is futballozó Rati Alekszidze egy nagyinterjúban beszélt arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül pályafutása egy szakaszában.
Csakfoci Admin 2020. november 6., péntek 19:52
A korábban Győrben is futballozó Rati Alekszidze egy nagyinterjúban beszélt arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül pályafutása egy szakaszában.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 6., péntek 19:52

2009 és 2013 között Győrben futballozott, a 2012/2013-as szezonban magyar bajnoki címet nyert az ETO-val Rati Alekszidze. A jelenleg 42 éves, már visszavonult grúz támadó 1999 és 2002 között még a Chelsea játékosa volt, most pedig a The Athletic nemzetközi sportportálnak adott interjújában beszélt arról, hol csúszott félre a pályafutása és min ment keresztül az elmúlt évtizedekben.

- Amikor a Rosztov Don játékosa voltam, meghalt az apám. Ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni, főleg úgy, hogy amikor az elnöknek jeleztem, hogy haza kell mennem eltemetnem az apámat, nem akart elengedni - mégis hazamentem. De engem "kinyírt" ez az eset, utána nem is akartam futballozni, csak nem voltak hajlandóak felbontani a szerződésemet.

Addig csodásnak láttam az életet, volt pénzem és azt csináltam, amit szerettem: futballoztam. Utána viszont összetörtem, és a világ összes rossz dolgát kipróbáltam: igen, kábítószereztem és ittam is.

2004 és 2008 között nem futballozott, utána a Lokomotiv Tbiliszi színeiben tért vissza a pályára, majd Győrbe igazolt, ahol 86 mérkőzésen 23 gólt szerzett. Jelenleg a grúz szövetségnél dolgozik, és második feleségének köszönhetően visszatért az élete a normális kerékvágásba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz