A Vidi-edző helyett az izlandi sikerkovács lett a norvég kapitány

Lars Lagerbacket nevezték ki a nemzeti csapat élére. 
Budai László 2017. február 1., szerda 12:40
Lars Lagerbacket nevezték ki a nemzeti csapat élére. 
Szerző: Budai László 2017. február 1., szerda 12:40

Bár a Videoton vezetőedzőjét, Henning Berget is többször szóba hozták a kapitányt kereső norvég válogatottal, az előzetes várakozásoknak megfelelően végül nem ő lett a befutó. A Vidi edzőjével komoly tárgyalásokig nem is jutottak el a felek, és Berg sem szívesen hagyta volna el Fehérvárt, így nem meglepő, hogy más lett a kapitány. A Norvég Labdarúgó Szövetség ma hivatalosan is bejelentette, hogy Lars Lagerbacket nevezi ki a nemzeti együttes élére.

Lagerback az elmúlt 27 évben folyamatosan kapitányként dolgozott. A svédeket három Eb-re és két világbajnokságra, Nigériát egy vébére, míg legutóbb Izlandot történelme első kontinensbajnokságára juttatta ki.

Norvégia világbajnoki selejtezőcsoportjában az utolsó előtti helyen áll.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz