A válogatott helyett ezekben a ligákban látják a "tuti" tippeket

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 13:55
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 13:55

Az angol Legue I-ban a listavezető Luton a Donchastert fogadja. A házigazda 80 pontos, feljutásra esélyes, hazai környezetben könyörtelen, mérlege 14-5-0. A formájára sem lehet panasz, bár legutóbb a Gillinghammel nem bírt saját létesítményében (2-2). A piros-fehérek válságban vannak, és noha 57 ponttal még őrzik 6., play offot érő pozíciójukat, már hat mérkőzés óta nem tudnak nyerni. Vendégként nem veszélytelenek, de legutóbb még 2018-ban ünnepelhettek sikert a túrákon. Ma az 1,8 fölötti H-ra érdemes rámenni.

Ugyancsak a harmadik vonalban rendezik a Rochdale-Scunthorpe összecsapást. A tét hatalmas, hiszen mindkét brigád a veszélyes zónában tanyázik. A házigazda van nehezebb helyzetben, 38 egységével az utolsó előtti. Otthon sem erős (5-4-10), viszont formájában bízhat, mivel két fellépésen 4 pontot termelt. A sárga-kékek 44 pontnál járnak, vendégként 6-2-11-es soruk szeszélyességre vall. Nincsenek fényes formában a látogatók… Érdekesség, hogy a közös múltjukban szinte mindig jött a gólváltásos opció – ma is jó esélyt látunk erre 1.7-ért…

A spanyol másodosztályban a Cadiz egyik kedvenc ellenfelével, a Cordobával találkozik: az elmúlt években rendre oda-vissza a sárga-kékek diadalmaskodtak a párharcban. A házigazda a play offra hajt, erre jó esélye is van, de ahhoz ki kell lábalni abból a kisebb hullámvölgyből, amelybe az elmúlt két fordulóba került. A Cordoba nagy bajban van, a zöld-fehérek készülhetnek a harmadik vonalra… 22 ponttal az utolsó előtti pozíciót foglalják el, a bennmaradástól már 10 egység a lemaradásuk. Idegenben botrányosan gyengék (1-3-11) – kötve hisszük, hogy ma javítanának pocsék vendégmérlegükön. A H-ra 1.5-öt fizetnek az irodák, ebben van érték…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz