A topbajnokságok meccseiben látják a hétvége “tutijait”

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2019. november 9., szombat 10:10
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 9., szombat 10:10

A fővárosi rangadót elbukó Hertha a BL-ben Szentpéterváron győzedelmeskedő Lipcsét fogadja. A berliniek nincsenek jó passzban, két vesztes bajnoki között nagy nehezen vergődtek tovább a kupában. Gulácsiék a 3. helyről várják a folytatást, három tétmeccset vívtak meg sikerrel sorozatban. Ma is nekik áll a zászló, emellett érdemes találatokkal is számolni. A V jelenleg 1.75 körül mozog.

Ugyancsak szombaton rendezik a Fortuna Sittard-ADO Den Haag meccset, azaz egy klasszikus kiesési rangadót. A közelmúltban a kupában randevúztak a felek, akkor simán nyert a sittardi legénység 3-0-ra. A hazaiak méretes zakóból jönnek a meccsre (Utrecht 6-0), míg a vendégek egy pontra jók voltak otthon a Heerenveen ellen. A kimenetelt nehéz lenne megjósolni, viszont miután mindkét védelem katasztrofális, a találatokban van érték. Az over 1.5 környékén fizet, ez simán adható…

Vasárnap este a Juve a Milant fogadja – rangadónak aligha nevezhetjük az ütközetet, és nem a zebrák miatt. Sarri legénysége nyert Moszkvában, így továbbjutott a BL-ben, Piolival a Milan továbbra is szenved, a múlt héten a Lazio nyert a San Siróban. Ronaldoék behúzzák a három pontot, és emellett találatokkal is érdemes kalkulálni. A H és +2,5 már duplát fizet az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz