A szurkolók miatt idő előtt vége lett a megalázó válogatott meccsnek - videó

A játékvezető a hosszabbítást, sőt, a rendes játékidő végét sem várta meg a Mexikó-Uruguay felkészülési mérkőzésen, miután több szurkoló is berohant a pályára. 
Csakfoci.hu 2024. június 6., csütörtök 11:59
A játékvezető a hosszabbítást, sőt, a rendes játékidő végét sem várta meg a Mexikó-Uruguay felkészülési mérkőzésen, miután több szurkoló is berohant a pályára. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 6., csütörtök 11:59

Uruguay győzelme nem meglepő Mexikó ellen, az már annál inkább, hogy a dél-amerikaiak valósággal kiütötték ellenfelüket (4-0) az egyesült államokbeli Denverben.

Nem volt csoda tehát a mexikói drukkerek elégedetlensége, az viszont annál inkább riasztó, hogy a következő világbajnokság egyik házigazdájánál (és egy másik házigazda mérkőzésén) idő előtt le kellett fújnia a bírónak a mérkőzést, miután a több mexikói szurkoló is betódult a pályára, a játékvezető pedig a futballisták biztonsága érdekében véget vetett a találkozónak.

Mexico 0-4 Uruguay - Fans invade the pitch and the referee ends the game 90'
byu/Delmer9713 insoccer

És nem csak ez volt az egyetlen rendbontás, hiszen a lelátón is kitört a harc, a rohamrendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

A taláékozó hőse egyébként a 42 perc alatt mesterhármast szerző liverpooli Darwin Núnez volt, rajta kívül pedig Facundo Pellistri szerzett gólt az első félidő közepén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz