A spanyol hátvéd nem érti, miért kell késő este meccseket játszani: "Ez egy kib....ott vicc"

Yeray Álvarez élesen bírálta azokat a mérkőzéseket, amelyek 22 órától kezdődnek.
Póczik Dávid 2023. április 12., szerda 18:43
Yeray Álvarez élesen bírálta azokat a mérkőzéseket, amelyek 22 órától kezdődnek.
Szerző: Póczik Dávid 2023. április 12., szerda 18:43

A spanyol első osztályban szereplő Athletic Bilbao hátvédje, Yeray Álvarez kendőzetlen véleménnyel beszélt arról, hogy a spanyol élvonalban olykor késő este kezdődnek a mérkőzések. A Bilbao a következő hetekben a Sevillát és a Betist is fogadja a San Mamésben, mindkét együttest csütörtökönként 22:00-tól.

Ez egy kib....ott vicc, amivel mindenkit kitoltak... Este tízkor kezdődik egy mérkőzés, hogy fér ez bele annak a szurkolónak, aki másnap dolgozni megy? És ha még utaznia is kell? A futball a szurkolóké, mégis az ilyen döntésekkel tönkreteszik az élményüket

- fogalmazott nyersen a 28 éves spanyol játékos, akinek véleményét az Athletic-szurkolói is osztották. A baszk együttes legközelebb szombaton, a Real Sociedad ellen lép pályára a bajnokság 29. fordulójában.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz