A Real következő szuperigazolása nyert meccset Brazíliának - videó

Endrick a 96. percben szerezte a győztes gólt, amellyel Brazília 3-2-re megverte Mexikót egy nagyon izgalmas, a Copa Americát megelőző barátságos mérkőzésen.
Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 17:05
Endrick a 96. percben szerezte a győztes gólt, amellyel Brazília 3-2-re megverte Mexikót egy nagyon izgalmas, a Copa Americát megelőző barátságos mérkőzésen.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 17:05

A brazil kapitány, Dorival Junior egy kísérletező kezdőcsapattal vágott neki a texasi összecsapásnak, de végül az egyik cserejátékosa volt az, aki döntő csapást bevitte.

Endrick - aki a Copa America után csatlakozik majd új klubjához, a Real Madridhoz - volt a meccs hőse, aki leendő klubtársa, Vinicius Junior keresztlabdáját fejelte remekül a kapuba a 96. percben. A gólt megelőzően még úgy tűnt, Brazília 2-0-s vezetésről sem tud győzelmet aratni Mexikó ellen, de a padról beszállt 17 éves csatár végül eldöntötte a felkészülési találkozót.

Brazília legközelebb az Egyesült Államok ellen játszik barátságos mérkőzést, majd Costa Rica ellen kezdi meg a Copa America küzdelmeit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Paks
Tehetség érkezhet
A Csakfoci információi szerint a Haladás 18 éves játékosa, Mohos Barnabás a tolnaiaknál folytathatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz