Fotó: dvsc.hu

A Rapid edzője szerint most már a Loki az esélyes: "Egy katlanban játszunk, a hazaiakon lesz nagyobb nyomás"

Srdjan Blagojeviccel ellentétben, Zoran Barisic, a Rapid vezetőedzője úgy látja, a bécsi 0-0 után a Debrecen az EKL-párharc esélyese.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 17., csütörtök 11:55
Fotó: dvsc.hu
Srdjan Blagojeviccel ellentétben, Zoran Barisic, a Rapid vezetőedzője úgy látja, a bécsi 0-0 után a Debrecen az EKL-párharc esélyese.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 17., csütörtök 11:55

Zoran Barisic csalódott a hazai döntetlen miatt és úgy látja, Debrecenben bármi előfordulhat.

Nem sikerült előnnyel érkeznünk a visszavágóra, így most nagyon nehéz dolgunk lesz. Nyitott a párharc, bármi előfordulhat. Egy igazi katlanban fogunk játszani, ezért úgy érzem, most már a hazai csapat az esélyes.

Guido Burgstaller, a Rapid támadója is óvatos.

- A Debrecen nagyon jól játszott az első meccsen, egységes csapat, a védelemtől a támadósorig remek játékosok alkotják. Nem lesz könnyű nyernünk idegenben. Nem lehet azonban más a célunk, csakis a továbbjutás.

A Debrecen - Rapid Wien EKL-selejtező csütörtökön 21 órakor kezdődik. A párharc győztese a playoffban a Fiorentinával találkozik.

Olvastad már?
Blagojevic szerint továbbra is a Rapid az EKL-párharc esélyese: "Mindenképpen előny a hazai pálya, valószínűleg telt ház lesz"
Srdjan Blagojevic szerint a Rapid Wiennek még mindig nagyobb esélye van a továbbjutásra, ám mindent elkövetnek a győzelem érdekében.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz