A magyar légiós kiakadt a társaira: „Ha nem motiváltak, abba kell hagyniuk a futballt”

A Sint-Truiden elleni mérkőzés után kritizált Köteles László, aki szerint, ha a küzdés is nehézséget okoz csapatának, akkor nehéz időszak vár rájuk.
Budai László 2017. április 4., kedd 6:36
A Sint-Truiden elleni mérkőzés után kritizált Köteles László, aki szerint, ha a küzdés is nehézséget okoz csapatának, akkor nehéz időszak vár rájuk.
Szerző: Budai László 2017. április 4., kedd 6:36

A Waasland-Beverent kölcsönben erősítő Köteles László erős kritikát fogalmazott meg csapatával szemben, miután az Európa Liga-selejtezős helyekért zajló rájátszásban 3-0-ra kikaptak a Sint-Truidentől. A magyar kapus nem kertelt, amikor az összecsapásról kérdezték.

- Ez a teljesítmény szégyenteljes volt tőlünk. Az első félidőben még meccsben voltunk, aztán a másodikban nem tudom, mi történt. Az első gól után a csapat karaktere szétesett. Közösen rontottuk el a meccset, de ez zsinórban már a harmadik ilyen találkozónk. Remélem, a játékosoknak nincsenek motivációs problémáik, amiért „csak” az EL-ért harcolhatunk. Ha ilyen gondok vannak, abba kell hagyni a futballt. Mindig, mindent ki kell adnod magadból a pályán. Ha ez problémát jelent, akkor nehéz időszak vár ránk - nyilatkozta Köteles.

Az említett mérkőzésen Kötelesnek is volt egy hibája, összehozott egy tizenegyest, miután buktatta az egyébként ziccerben kilépő ellenfelet.


Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz