A magyar légiós kiakadt a társaira: „Ha nem motiváltak, abba kell hagyniuk a futballt”

A Sint-Truiden elleni mérkőzés után kritizált Köteles László, aki szerint, ha a küzdés is nehézséget okoz csapatának, akkor nehéz időszak vár rájuk.
Budai László 2017. április 4., kedd 6:36
A Sint-Truiden elleni mérkőzés után kritizált Köteles László, aki szerint, ha a küzdés is nehézséget okoz csapatának, akkor nehéz időszak vár rájuk.
Szerző: Budai László 2017. április 4., kedd 6:36

A Waasland-Beverent kölcsönben erősítő Köteles László erős kritikát fogalmazott meg csapatával szemben, miután az Európa Liga-selejtezős helyekért zajló rájátszásban 3-0-ra kikaptak a Sint-Truidentől. A magyar kapus nem kertelt, amikor az összecsapásról kérdezték.

- Ez a teljesítmény szégyenteljes volt tőlünk. Az első félidőben még meccsben voltunk, aztán a másodikban nem tudom, mi történt. Az első gól után a csapat karaktere szétesett. Közösen rontottuk el a meccset, de ez zsinórban már a harmadik ilyen találkozónk. Remélem, a játékosoknak nincsenek motivációs problémáik, amiért „csak” az EL-ért harcolhatunk. Ha ilyen gondok vannak, abba kell hagyni a futballt. Mindig, mindent ki kell adnod magadból a pályán. Ha ez problémát jelent, akkor nehéz időszak vár ránk - nyilatkozta Köteles.

Az említett mérkőzésen Kötelesnek is volt egy hibája, összehozott egy tizenegyest, miután buktatta az egyébként ziccerben kilépő ellenfelet.


Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz