A magyar csatárt megint hívja a Steaua, már tárgyalnak is az átigazolásról

Bőle Lukács a nyáron szabadon válogathat az ajánlatok közül, és elismerte, hogy a bukarestiek is komolyan képben vannak.
Budai László 2017. május 19., péntek 10:30
Bőle Lukács a nyáron szabadon válogathat az ajánlatok közül, és elismerte, hogy a bukarestiek is komolyan képben vannak.
Szerző: Budai László 2017. május 19., péntek 10:30

Továbbra is kérdéses a sorsa a román élvonalban szereplő CSM Iasi magyar csatárának, Bőle Lukácsnak. A játékosnak ezen a nyáron lejár a szerződése a klubjával, így szabadon válogathat az ajánlatok közül. Korábban is téma volt a román sajtóban, hogy a labdarúgót szívesen megszerezné a korábbi BEK-győztes Steaua Bukarest (jelenlegi nevén FCSB), amelynek az elnöke is elismerte, hogy leigazolnák Bőlét. Az esetleges klubváltásról most ismét megkérdezték a magyar csatárt.  

- Jelenleg nem koncentrálok arra, hogy mi lesz a nyáron, csak a szezon hajrája érdekel. A Iasitól nem kaptam ajánlatot a hosszabbításra. Beszéltem már a Steauával, az ügynököm többször is tárgyalt velük, de a szezon végéig nem akarok erről nyilatkozni – mondta a jászvásári klub támadója a ziaruldeiasi.ro honlapnak.

 

A téli átigazolási időszakban a Steaua mellett a Debrecen is meg akarta szerezni Bőlét, ám a magyar klub nem ajánlott annyit, amennyiért a Iasi elengedte volna őt. A futballista 29 román bajnokin 8 gólnál és öt gólpassznál jár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz