A magyar csatárt megint hívja a Steaua, már tárgyalnak is az átigazolásról

Bőle Lukács a nyáron szabadon válogathat az ajánlatok közül, és elismerte, hogy a bukarestiek is komolyan képben vannak.
Budai László 2017. május 19., péntek 10:30
Bőle Lukács a nyáron szabadon válogathat az ajánlatok közül, és elismerte, hogy a bukarestiek is komolyan képben vannak.
Szerző: Budai László 2017. május 19., péntek 10:30

Továbbra is kérdéses a sorsa a román élvonalban szereplő CSM Iasi magyar csatárának, Bőle Lukácsnak. A játékosnak ezen a nyáron lejár a szerződése a klubjával, így szabadon válogathat az ajánlatok közül. Korábban is téma volt a román sajtóban, hogy a labdarúgót szívesen megszerezné a korábbi BEK-győztes Steaua Bukarest (jelenlegi nevén FCSB), amelynek az elnöke is elismerte, hogy leigazolnák Bőlét. Az esetleges klubváltásról most ismét megkérdezték a magyar csatárt.  

- Jelenleg nem koncentrálok arra, hogy mi lesz a nyáron, csak a szezon hajrája érdekel. A Iasitól nem kaptam ajánlatot a hosszabbításra. Beszéltem már a Steauával, az ügynököm többször is tárgyalt velük, de a szezon végéig nem akarok erről nyilatkozni – mondta a jászvásári klub támadója a ziaruldeiasi.ro honlapnak.

 

A téli átigazolási időszakban a Steaua mellett a Debrecen is meg akarta szerezni Bőlét, ám a magyar klub nem ajánlott annyit, amennyiért a Iasi elengedte volna őt. A futballista 29 román bajnokin 8 gólnál és öt gólpassznál jár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz