A Leverkusen és Immobile-ék hozhatják a hétvége "tutijait"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2019. november 23., szombat 11:44
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 23., szombat 11:44

A Bundesligában szombaton délután a Leverkusen a Freiburgot látja vendégül. A hazaiak a bajnoki leállás előtt formába lendültek, két tétmeccset nyerte (Atletico Madrid, Wolfsburg), jelenleg 18 ponttal tapadnak az élmezőnyhöz. A Freiburg a várakozások felett teljesít, 21 egységgel a 4., és idegenben is erős (3-1-1). A gyógyszergyáriak keretét erősebbnek érezzük, ennek megfelelően hazai sikert várunk, amelyre 1.6 körül fizetnek az irodák.

Maradunk Németországban: a Fortuna a címvédőt fogadja. Mindkét gárda jó passzban volt a válogatott szünet előtt. A hazaiak a bennmaradásért harcolnak, az ehhez szükséges egységeket elsősorban saját létesítményükben gyűjtik be. Kovac távozása után felszabadultabbá vált a Bayern játéka – ma hendikepes vendégsikert várunk, amelynek szorzója 1.5 körül jár.

Vasárnap délután a Serie A-ban a Sassuolo a Lazioval meccsel. A zöld-feketék rossz szériája épp a szünet előtt szakadt meg, amikor is legyőzték otthon a Bolognát. A támadójátékuk rendben van, viszont a védelmük annyira nem… A kékek Immobile vezetésével jól teljesítenek a ligában, a 3. helyen álltak a játéknap előtt. Idegenben is pozitív a mérlegük (3-1-2), így a sikerükre fogadni kicsit rizikós. Maradunk a találatoknál, a gólváltás mellé várunk még egy találatot, ez már 1,8-ért kellően értékes odds.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz