Fotó: RB Leipzig Twitter

A Leipzig kimaxolta a cukiságfaktort: Így még szinte biztosan nem láttad a klub magyar válogatott sztárjait - fotók

Gulácsi Péterről és Willi Orbánról is irtó cuki fotó került elő a lipcseiek Twitter-csatornáján.
Budai László 2023. február 11., szombat 10:40
Fotó: RB Leipzig Twitter
Gulácsi Péterről és Willi Orbánról is irtó cuki fotó került elő a lipcseiek Twitter-csatornáján.
Szerző: Budai László 2023. február 11., szombat 10:40

Az RB Leipzig elővette a legbiztosabb "cukiságfegyvert", és gyerekkori képeket osztott meg a csapat sztárjairól. Bár megoldásokat (egyelőre?) nem mellékeltek a fotók mellé, a hozzászólók elég egyöntetű véleménnyel vannak arról, melyiken ki lehet - és olyan is akad, aki persze tényleg le sem tagadhatná magát.

A két jobboldali képen egy-egy magyar válogatott futballista tűnik fel, a lenti fotón például aligha tévednek azzal kapcsolatban, hogy Gulácsi Pétert rejti a kisfiús arc. Fölötte talán kicsit nehezebb a megfejtés, de minden bizonnyal Willi Orbán gyerekkori karácsonyát láthatjuk.

Orbán mellett egyébként Emil Forsberg, Gulácsi mellett pedig Yussuf Poulsen" pózol". A hozzászólásokban a Lipcse további játékosairól is vannak képek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz