Fotó: Fotbal Extern

A korábbi magyar válogatott játékos szerint a románoknak már Szaúd-Arábiában is leáldozott: "Talán a hátsó régióban lesznek ketten-hárman"

Miriuță László szerint még 2-3 évig élvezhetik a szaúdi élvonal paradicsomi állapotait a román játékosok, akik utána kikopnak majd a bajnokságból.
Budai László 2023. szeptember 27., szerda 14:30
Fotó: Fotbal Extern
Miriuță László szerint még 2-3 évig élvezhetik a szaúdi élvonal paradicsomi állapotait a román játékosok, akik utána kikopnak majd a bajnokságból.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 27., szerda 14:30

A román futballt a magyarnál sokkal mélyebben érintette a szaúdi bajnokság nyári megerősödése, ebben a szezonban már hat román labdarúgó keresi a kenyerét az araboknál, ráadásul mindannyian válogatott játékosok (Florin Tănase - al-Okhdood, Ciprian Tătărușanu - Abha Club, Alin Toșca - al-Riyadh, Andrei Burcă - al-Okhdood, Andrei Cordea - al-Tai, Nicolae Stanciu - Damac FC). A román származású, de korábban a magyar válogatottat erősített Miriuță László szerint azonban hamarosan véget ér a román futballisták fejedelmi helyzete.

- Azt mondom, hogy a románok még maximum 2-3 évig fognak ott játszani - nyilatkozta a jelenleg a román másodosztályú Chindia Târgovişte csapatát irányító edző a Prima Sport szerint. - Persze remélem, hogy tévedek.

De azok mellett a nevek és sztárok mellett, akik oda igazolnak, 2-3 év múlva nagyon nehéz lesz a román labdarúgók helyzete. Talán a hátsó régióban lesz még 2-3 román a csapatokban.

Olvastad már?
A Vidi közleményben akadt ki az MLSZ-re Fiola eltiltása miatt: "Értetlenül állunk a döntés előtt"
A fehérváriak szerint a felvételeken egyértelműen látszik, hogy Fiola nem követett el szabálytalanságot az esetnél. Éppen ezért nem értik, hogy a Fegyelmi Bizottság miért találta újra bűnösnek a játékost.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz