A Hertha bocsánatot kért Dárdai viselkedése miatt: "Sajnáljuk a történteket"

Egy héttel az eset után a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hertha BSC elnézést kért amiatt, hogy Dárdai Pál vezetőedző kivonult egy sajtótájékoztatóról.
Csakfoci.hu 2024. április 10., szerda 18:21
Egy héttel az eset után a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hertha BSC elnézést kért amiatt, hogy Dárdai Pál vezetőedző kivonult egy sajtótájékoztatóról.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 10., szerda 18:21

A magyar tréner a múlt héten azt kifogásolta, hogy a Kicker magazin újságírója - aki korábban azt írta, hogy a csapatnak nincs koncepciója - többször is megpróbálta őt kérdezni. Dárdai először közölte, hogy nincs mondanivalója Steffen Rohrnak, majd amikor az ismét szót kért, dühösen távozott.

- Sajnáljuk a történteket, és hogy a média munkatársai nem tudtak teljes tudósítást leadni - jelentette ki a berliniek sajtófőnöke, hozzátéve, belső megbeszélésekre került sor, melyek során rendezték a szokatlan és nagy figyelmet keltett ügyet.

Dárdai a szerdai sajtótájékoztatón már mosolyogva válaszolt a riporter kérdéseire. (mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz