Fotó: panafricafootball.com

A hazai drukkerek a lefújás után az öltözőbe kergették Laidouniékat - videó

A tunéziai játékosok az öltözőbe rohantak, miután a hazai drukkerek ellepték a játékteret.
Csakfoci.hu 2023. március 29., szerda 20:26
Fotó: panafricafootball.com
A tunéziai játékosok az öltözőbe rohantak, miután a hazai drukkerek ellepték a játékteret.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 29., szerda 20:26

Tunézia kedden 1-0-ra győzött Líbiában az Afrikai Nemzetek Kupája J-jelű selejtezőcsoportjában, így az első helyen jutott ki a kontinensviadalra. A vendégeknél végig a pályán volt a Ferencváros korábbi játékosa, Aissa Laidouni is.

A lefújást követően egészen elképesztő jelenetek zajlódtak le a játéktéren; az alábbi felvételen az látszik, ahogyan a tunéziai játékosok befutnak az öltözőbe, miután a líbiai drukkerek - köztük gyerekek - a pályára rohannak, és mindenfelé biztonsági intézkedés nélkül megdobálják a vendégek játékosait.

A két szomszédos muszlim ország egyébként is rossz viszonyát tovább mélyíti, hogy Líbia a tegnapi vereségnek köszönhetően biztosan nem jut ki a 2024-es ANK-ra.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz