Fotó: hitc.com

A Fradival szóba hozott korábbi közönségkedvencet angol csapat vinné - sajtóhír

Korábban külföldön azt írták, előfordulhat, hogy Muhamed Besic visszatér a Ferencvároshoz, a bosnyák játékossal kapcsolatban most viszont a Readinget emlegetik.
Nyikes Zoltán 2021. április 14., szerda 12:01
Fotó: hitc.com
Korábban külföldön azt írták, előfordulhat, hogy Muhamed Besic visszatér a Ferencvároshoz, a bosnyák játékossal kapcsolatban most viszont a Readinget emlegetik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. április 14., szerda 12:01

Hetekkel ezelőtt számoltunk be arról, hogy bosnyák sajtóhírek szerint az Everton nem hosszabbítja meg Muhamed Besic szerződését, aki így a helyi lapok szerint szabadon igazolható játékosként visszatérhet a Fradiba.

Ahogyan akkor jeleztük, információink szerint az FTC vezetése és a játékos között régóta élő és jó kapcsolat van, és szándék lenne arra, hogy Besic adott esetben visszatérjen, de ez sok tényezőtől függ.

Például attól is, hogy milyen ajánlatokat kap a bosnyák válogatott játékos, jelenleg pedig arról cikkez az angol sajtó, hogy Besicet szívesen látná soraiban az angol másodosztályú Reading is, amely már télen vitte volna a korábbi ferencvárosi közönségkedvencet, de akkor nem sikerült megegyezni - írja a Telegraph.

Veljko Paunovic csapatának jelenleg még megvan az esélye, hogy feljusson a Premier League-be, miután öt pont választja el őket az osztályozót érő hatodik helytől öt fordulóval a bajnokság vége előtt.

Olvastad már?
Kifizethetik a magyar válogatott szélső vételárát - végleg megveszi a 27-szeres bajnokcsapat
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Partizan nagy valószínűség szerint él a vételi opciójával és végleg megszerezheti a Holender Filipet a szezon végén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz