A Fradi-csatár apja lett a Rapid vezetőedzője

Goran Djuricin vette át a bécsiek irányítását, akiknek már a kiesés ellen kell küzdeniük.
Budai László 2017. április 11., kedd 8:41
Goran Djuricin vette át a bécsiek irányítását, akiknek már a kiesés ellen kell küzdeniük.
Szerző: Budai László 2017. április 11., kedd 8:41

Goran Djuricint, a Ferencvárosban futballozó Marco Djuricin édesapját nevezték ki a Rapid Wien vezetőedzőjének. A tréner eddig másodedzőként dolgozott a csapatnál, ám olyan rosszul teljesített az együttes, hogy most a megüresedett vezetőedzői pozíciót is át kellett vennie.

Djuricin megbízatása egyelőre a szezon végéig szól, de sikeres szereplés esetén van esély arra, hogy a következő idényt is vele kezdje meg a bécsi együttes. A Rapid hetedik a tízcsapatos osztrák bajnokságban, és csak öt pont választja el a kiesést jelentő utolsó helytől.

Goran fiát, a fradista Marco Djuricint nemrégiben éppen egy osztrák csapattal hozták szóba: az akkori hírek szerint a Sturm Graz szeretné szerződtetni őt.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz