A Debrecen után román csapatot irányíthat a portugál edző - hivatalos

A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Budai László 2023. június 3., szombat 19:20
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Szerző: Budai László 2023. június 3., szombat 19:20

A román első osztályú FC U Craiova 1948 hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a következő szezonban Joao Janeiro irányítja majd a csapatot, a 41 éves trénerrel az idény végéig szóló szerződést kötöttek. Az együttes a mostani szezont a hetedik helyen zárta, és playoff-meccset játszhatott az EKL-indulásért, ezt azonban a CFR Kolozsvár ellen elbukta, így végül nem indulhat a nemzetközi kupában.

Janeiro még a Debrecen edzőjeként kezdte meg a 2022/23-as szezont, de a négy döntetlennel és két vereséggel rajtoló Lokitól hamar távozott. Korábban irányította az NB II-es Szegedet, a Kisvárdát és a dunaszerdahelyi DAC-ot is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz