Fotó: Hooligans TV Twitter

A bíró autóját felgyújtották, az ellenőrt vascsövekkel verték a botrányosan végződő élvonalbeli meccs után - videó, fotó

Botrányos jelenetek játszódtak le az egyik bosnyák első osztályú bajnokin, majd a huligánok feltartották a játékvezetőket a hazaúton és tovább folytatták a balhézást.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 20:55
Fotó: Hooligans TV Twitter
Botrányos jelenetek játszódtak le az egyik bosnyák első osztályú bajnokin, majd a huligánok feltartották a játékvezetőket a hazaúton és tovább folytatták a balhézást.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 22., szerda 20:55

Idő előtt, a 81. percben félbeszakadt a bosnyák élvonalbeli bajnokság rangadója, a Velez Mostar-Borac Banja Luka találkozó, miután a vendégek meglőtték a második góljukat és a hazai szurkolók annyira elégedetlenek voltak Sabrija Topalovic játékvezető munkájával, hogy beözönlöttek a pályára és üldözni kezdték a Borac-játékosokat és a bírókat is.

– Minden valahogy olyan gyorsan történt. Amikor gólt szereztünk, megfordultam és láttam, hogy a szurkolók beözönlenek a pályára. A Velezből egyik játékosa, Zvonic azt kiabálta, hogy "fuss", én abban a pillanatban nevettem, azt hittem nincs esély arra, hogy bántsanak minket, hiszen mit tettünk mi velük? De ő megismételte: "fuss, ez nem vicc", és akkor elkezdtem sprintelni az öltöző felé. Éppen arra gondoltam, hogy elfutottam előlük, nem érnek utol, amikor hirtelen egy ütést éreztem a fejemre. Először azt hittem, hogy a játékosbejárónál nekiütköztem valaminek, de nem vagyok olyan magas... Felnéztem és az egyik szurkoló a cipőjével ütött-vert folyamatosan – idézi az oslobodjenje.ba a vendégek játékosát, Jovo Lukicot, aki hozzátette, hogy a Velez játékosai korrekten viselkedtek és megpróbálták megvédeni őket a szurkolóktól.

A vendégek végül sikeresen bemenekültek az öltözőbe, ám a balhé még jóval a mérkőzés után is folytatódott, de már a stadionon kívül. A játékvezetőket ugyanis feltartóztatták a Lendava-alagútban, felgyújtották az autójukat, az ellenőrt pedig vascsövekkel verték.

Olvastad már?
A távozó Kassai kemény kritikát kapott az orosz vezetőtől: "Nem értette meg, mivel kell foglalkoznia"
Az Orosz Labdarúgó Szövetség ügyvezető igazgatója szerint nem javult a játékvezetés minősége Kassai Viktor szerepvállalásával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz