Forrás: dpa

8-1 ide vagy oda, az életmentő bíró lett a Bayern-meccs hőse - videó

Patrick Ittrich már sok olyan helyzetet átélt, amikor a stabil oldalfekvés és a hátracsúszott nyelv kihúzása azonnali segítséget tudott adni a szerencsétlenül járt játékosnak.
Budai László 2024. március 11., hétfő 19:39
Forrás: dpa
Patrick Ittrich már sok olyan helyzetet átélt, amikor a stabil oldalfekvés és a hátracsúszott nyelv kihúzása azonnali segítséget tudott adni a szerencsétlenül járt játékosnak.
Szerző: Budai László 2024. március 11., hétfő 19:39

Nagyon rosszul ütközött a Mainz játékosa, Josuha Guilavogui saját csapattársával, Anthony Cacival, aki a térdével találta el a francia labdarúgó fejét a Bayern elleni mérkőzésen - amely a bajorok 8-1-es sikerével zárult. Szerencsére Patrick Ittrich játékvezető gyorsan cselekedett, stabil oldalfekvésbe helyezte Guilavoguit, és kihúzta a nyelvét, ezzel elérte, hogy ne történhessen nagyobb baj, amíg az orvosok a játékoshoz nem érnek.

- Ha valaki így fekszik, akkor gyorsan kell cselekedni. Sok ilyen helyzetet tapasztaltam már. A nyelv hátul volt, és amikor újra kint van, akkor ismét elkezdesz lélegezni, és visszatérsz - idézte a Bild a bírót.

A Mainz játékosai már a pályán nem győztek hálálkodni a játékvezetőnek a gyors segítségnyújtást, Nadiem Amiri azonnal megölelte őt. Később természetesen maga az érintett is köszönetet mondott.

Nagyon köszönöm a gyors beavatkozást és a segítséget Patrick Ittrichnek, a csapattársaimnak és a Mainz orvosainak

- üzente Guilavogui.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz