60 milliós balhé: Dzsudzsák miatt zárolhatják a klub bankszámláját

A magyar szélső 190 ezer eurót nem kapott még meg.
Budai László 2017. április 7., péntek 15:12
A magyar szélső 190 ezer eurót nem kapott még meg.
Szerző: Budai László 2017. április 7., péntek 15:12

Rossz híreket kapott a török Bursaspor. Dzsudzsák Balázs korábbi klubjának hét napja van arra, hogy kifizesse a magyar szélső felé fennálló tartozását, mintegy 190 ezer eurót, mai árfolyamon kb. 59-60 millió forintot.

A Bursaspor még nyáron halmozott fel adósságot játékosai, többek között Dzsudzsák felé. Július közepén például 1,32 millió eurót (közel 410 millió forintot) utalt el egyben a magyar játékos számlájára, de akkor is volt még körülbelül 400 ezer eurós elmaradása, amit a jelek szerint a mai napig nem rendezett teljesen.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Török lapok úgy tudják, hogy Dzsudzsák menedzsereivel az elmúlt hetekben sikerült megegyezni, hogy a hónap végéig kifizetik a tartozást, ám közben a menedzserek meggondolták magukat, és csak 7 nap haladékot adtak a Bursaspornak. Ez pedig igen rosszul érintette Ali Ay elnököt is.  

Amennyiben a bursai egyesület egy héten belül nem utalja el a 190 ezer eurót, abban az esetben a klub számláját is zárolhatják – mivel a menedzsment már megindította az eljárást. Dzsudzsák és az egyesület viszonya nyáron egyre jobban elmérgesedett, és a labdarúgó el is hagyta a törököket, hogy az Egyesült Arab Emírségekben szereplő al-Vahda labdarúgója lehessen.

Olvasd el ezt is: "Én is énekelni akarom a Himnuszt" - interjú Vinícius Paulóval, kattints!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz