Pontlevonás a magyar fociban: Az NB II-ből is kieshet a tavaly még NB I-es klub

Egy apró, mégis végzetesnek tűnő pontba került a Kaposvárnak Dvorschák Gábor jogosulatlan szerepeltetése az Ajka elleni NB II-es bajnokin. Az MLSZ döntésével reménytelennek tűnő helyzetbe került a Rákóczi.
Csakfoci Admin 2021. május 7., péntek 9:29
Egy apró, mégis végzetesnek tűnő pontba került a Kaposvárnak Dvorschák Gábor jogosulatlan szerepeltetése az Ajka elleni NB II-es bajnokin. Az MLSZ döntésével reménytelennek tűnő helyzetbe került a Rákóczi.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. május 7., péntek 9:29

Április végén honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy jogosulatlanul lépett pályára a Kaposvár Ajka elleni, április 25-i bajnokiján Dvorschák Gábor.

A 31 éves játékos annak ellenére került be a somogyiak kezdőcsapatába a Merkantil Bank NB II 34. fordulójában, hogy öt sárga lapja miatt éppen automatikus eltiltását kellett volna letöltenie.

A Rákóczinál úgy számoltak, hogy a védő már korábban, a Szeged ellen letöltötte eltiltását (egy korábbi, megyei első osztályban kapott sárga lapját is figyelembe vették), a hiba pedig sokba került:

az MLSZ Versenybizottsága egy pontot levont jogosulatlan játék miatt a tavaly még NB I-es Kaposvártól.

A somogyi együttes két fordulóval a szezon vége előtt hat ponttal van lemaradva a bennmaradást érő 17. helytől, így esélyei minimálisak.

Olvastad már?
Káosz a tavaly még NB I-es csapatnál: "Méltatlan helyzet állt elő" - Várhidi utódja lemondott
Az egy hete távozott Várhidi Péter helyére leülő Disztl László két meccsen át vezette az NB II-es Kaposvárt, de most lemondott posztjáról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz