Káosz a tavaly még NB I-es csapatnál: "Méltatlan helyzet állt elő" - Várhidi utódja lemondott

Az egy hete távozott Várhidi Péter helyére leülő Disztl László két meccsen át vezette az NB II-es Kaposvárt, de most lemondott posztjáról.
Dudás Gábor 2021. május 4., kedd 19:44
Az egy hete távozott Várhidi Péter helyére leülő Disztl László két meccsen át vezette az NB II-es Kaposvárt, de most lemondott posztjáról.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 4., kedd 19:44

Egy hete, közös megegyezéssel távozott Kaposvárról Várhidi Péter vezetőedző, miután az NB II 18., kiesőhelyén álló együttes az azt megelőző 9 meccsén nyeretlen maradt. Utódja Disztl László lett, aki megbízott edzőként vezette a csapatot a DEAC elleni alsóházi rangadón, majd a PMFC elleni bajnokin, mindkétszer vereséget szenvedve.

De a bennmaradástól két fordulóval a vége előtt öt pontra álló, most már csak 19. somogyi gárda nem a korábbi magyar válogatott labdarúgóval fejezi már be az idényt. A Kaposvár keddi bejelentése szerint Disztl két év után távozik a Rákóczitól.

Az itt töltött két év során a vezetőedzőknek, illetve a klubnak is minden segítéséget megadtam – nyilatkozta a klubhonlapnak a tréner. – A vezetőkkel, edzőkollégákkal és a játékosokkal is nagyszerű volt a kapcsolatom, jól éreztem magam a csapatnál.

Sajnos az utóbbi napokban olyan helyzet állt elő a klubnál, ami méltatlan volt, emiatt felmondtam.

Ezúton is köszönöm a csapatnak és a vezetőknek a két évig tartó együttműködést, valamint Waltner Róbertnek külön köszönöm, hogy bízott bennem, hiszen az ő kérésére kerültem Kaposvárra - tette hozzá.

Olvastad már?
A Kaposvárról távozott Várhidi lehet, hogy már nem fog többet edzősködni: "Agyilag kicsit elszálltam" - megvan az utód
A Kaposvárról távozó rutinos szakember a csakfoci.hu-nak elmondta, nem neki kell elszámolnia azzal, ami tavasszal a csapattal történt. Várhidi Péter azt sem zárja ki, hogy már nem fog többé edzősködni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz