Fotó: fmc.hu

Tragédia: Hetedik emeleti erkélyről esett ki egy 26 éves focista Székesfehérváron

Hiába küzdöttek a mentőszolgálat tagjai az Iszkaszentgyörgyben játszó labdarúgó életéért.
Nyikes Zoltán 2023. február 13., hétfő 11:35
Fotó: fmc.hu
Hiába küzdöttek a mentőszolgálat tagjai az Iszkaszentgyörgyben játszó labdarúgó életéért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 13., hétfő 11:35

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombat reggel arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti hátsó bejáratnál található füves területen egy fiatalember újraélesztését hajtották végre a mentőszolgálat munkatársai, azonban hiába küzdöttek az életéért, a férfi meghalt - írja a feol.hu.

Később kiderült, hogy baleset történt, az épület hetedik emeleti erkélyéről esett ki és zuhant a mélybe a 26 éves fiatalember, aki a focidrukker.hu információi szerint Balla Bence Tamás, a Fejér megyei III. osztályban szereplő Iszkaszentgyörgy játékosa volt, kispályán pedig az Alba Ligában szereplő Fortuna FC-t erősítette.

Nyugodjék békében.


Fotó: feol.hu
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz