Fotó: dailymail.co.uk

Egy ország gyászol: Saját kutyái marcangolták halálra a korábbi válogatott játékost

A korábbi zambiai válogatott labdarúgóra a felesége talált rá a kertben.
Nyikes Zoltán 2023. január 13., péntek 16:29
Fotó: dailymail.co.uk
A korábbi zambiai válogatott labdarúgóra a felesége talált rá a kertben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 13., péntek 16:29

Horrorisztikus hírről számolt a Daily Mail: a portál azt írja, hogy a korábbi zambiai válogatott labdarúgót, Philemon Mulalát saját kutyái marcangolták halálra.

A rendőrség közleménye szerint a 60 éves korábbi játékos holttestére a kertben talált rá a felesége, aki ugyan hallotta a kutyák ugatását a férje megtalálása előtti percekben, de nem tulajdonított annak nagy jelentőséget, ugyanis a házuk egy forgalmas utcában található és a kutyák gyakran ugatták az arra sétáló gyalogosokat.

Amikor a nő elkezdte keresni a férjét, már csak azt látta, hogy mozdulatlanul fekszik a kertben a kutyaharapásoktól. A három kutyát azóta az Állatkínzás Elleni Társaság (SPCA) elszállította az ingatlan területéről.

Philemon Mulala hat fellépésén három gólt szerzett a zambiai válogatottban, pályafutásának vitathatatlanul meghatározó pillanata volt, amikor az 1984-es Kelet- és Közép-Afrikai Kupa (CECAFA) elődöntőjében Kenya ellen két gólt szerzett, majd csapata meg is nyerte a tornát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz