A Vidi edzője: „Itt még nem a jó formát kerestük” – videón az edzőmeccs góljai

Marko Nikolic szerint a mostani edzőtábornak az volt a célja, hogy a nehéz munkát elvégezzék. A formába hozás később kerül a főszerepbe.
Budai László 2018. január 29., hétfő 22:14
Marko Nikolic szerint a mostani edzőtábornak az volt a célja, hogy a nehéz munkát elvégezzék. A formába hozás később kerül a főszerepbe.
Szerző: Budai László 2018. január 29., hétfő 22:14

A Videoton Kovács István és Stopira góljával 2-0-ra győzött a német Wuppertaler elleni, hétfő délutáni edzőmérkőzésen. A fehérváriak ezzel zárták az első spanyolországi edzőtábort. A tapasztalatokról Marko Nikolic vezetőedző beszélt a vidi.hu-nak.

„Nagyon kemény két héten vagyunk túl – kezdte a szerb tréner. - Az egész csapat jó hozzáállással készült végig, elvégeztük azt az edzésmunkát, amelyet terveztünk. Senki nem sérült meg a tizennégy nap alatt, ez is fontos és örömteli egyben, a meghatározónak mondható labdarúgók pedig szintén a tervezettnek megfelelő meccsterhelést kaptak. A Wuppertaler ellen majdnem mindenki kilencven percet kapott, lőttünk két gólt, emellett sok helyzet kimaradt. Ilyenkor ez még nem probléma, nehezek voltak a lábak, de éppen ez volt a cél. Most lesz négy napjuk pihenni, felfrissülni a játékosoknak és Marbellán folytatjuk. Ott majd kettéosztjuk a csapatot és további négy felkészülési találkozót játszunk majd.

Még mindig majdnem egy hónapunk van a bajnoki rajtig, korábban is mondtam, hogy itt még nem a jó formát kerestük a meccseken, hanem azért jöttünk, hogy elvégezzük a nehéz munkát, ez megtörtént. A második edzőtáborban erős ellenfelekkel szemben, éles meccsek várhatóak, a kellő időben pedig megfelelő formába kerül majd a csapat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz