Videók: Kupagyőztes lett a magyar válogatott védő - nem remegett meg a lába a döntőben

Lang Ádámmal a soraiban és 11-esekkel nyerte meg a Ciprusi Kupa döntőjét az Omonia Nicosia, amely az Ethnikos Ahnas csapatát múlta felül a szerdai fináléban.
Dudás Gábor 2022. május 26., csütörtök 9:45
Lang Ádámmal a soraiban és 11-esekkel nyerte meg a Ciprusi Kupa döntőjét az Omonia Nicosia, amely az Ethnikos Ahnas csapatát múlta felül a szerdai fináléban.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 26., csütörtök 9:45

A majd 18 ezer szurkoló előtt megrendezett összecsapáson a magyar válogatott Nemzetek Ligája-keretében is számításba vett Lang Ádám is berúgta a büntetőjét, ezzel hozzájárulva a Neil Lennon vezette Omonia végül 5-4-s győzelméhez a különpárbajban.

A rendes játékidő és a hosszabbítás is 0-0-val zárult egyébként előtte.

A 29 éves Lang Szuperkupát nyert már korábban Cipruson, Romániában és Magyarországon is, a "hagyományos" kupát viszont először hódította el pályafutása során.

Az összefoglaló és az ünneplés képei:

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz