Videó: Újabb kulcsjátékos sérült meg a braziloknál - kihagyhatja a Copa Américát

A brazil válogatott kiütéssel, 7-0-ra nyert Honduras ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozón a Barcelona középpályása, Arthur Melo megsérült.
Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 10:00
A brazil válogatott kiütéssel, 7-0-ra nyert Honduras ellen felkészülési mérkőzésen. A találkozón a Barcelona középpályása, Arthur Melo megsérült.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 10:00

Rövid időn belül lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Tite szövetségi kapitány által irányított brazil válogatott a június 14-én kezdődő Copa América előtt.

A Selecao már a félidőben 5-0-ra vezetett, azonban a találkozót beárnyékolja Arthur sérülése. A 28. percben a félpályánál Rommel Quioto csúszott rá a középpályás térdére, amiért az uruguayi játékvezető azonnal kiállította. Arthur fájdalmas arccal, "kiskocsin" az orvosi személyzet tagjaival együtt hagyta el a pályát.

Videón az eset:

A 22 éves labdarúgó állapotáról a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) egyelőre nem adott tájékoztatást, ám ha Arthur egy hónapig nem játszhat, akkor kénytelen lesz kihagyni a június 14-én kezdődő, hazai rendezésű Copa Américát.

Korábban a Katar elleni edzőmeccsen Neymar is megsérült - a PSG klasszisa bokasérülést szenvedett, aki így biztosan kihagyja a tornát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz