Szoboszlai gólpassza után szerzett vezetést a Salzburg – videó

Az RB Salzburg magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik ezúttal gólpasszal jeleskedett a Genk elleni BL-csoportmeccsen.
Csakfoci Admin 2019. november 27., szerda 22:26
Az RB Salzburg magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik ezúttal gólpasszal jeleskedett a Genk elleni BL-csoportmeccsen.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 27., szerda 22:26

Kiválóan indult a Szoboszlai Dominikkal a kezdőben felálló RB Salzburg számára a Genk elleni BL-csoportmeccs. A salzburgiak remek teljesítményéhez a magyar válogatott középpályás is nagyban hozzájárult.

Szoboszlai a 43. percben szabadrúgást végezhetett el, majd jobbal a sorfalat találta el, ám az ismétlést már Coucke nem tudta hárítani, mivel a kipattanóra a zambiai támadó, Daka közelről vette be a hazaiak kapuját.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz