Váratlan fordulat: Az eltűnt magyar légióst "megtalálta" az edzője

Az ősszel 135 perc jutott neki - a második csapatban. Sokan már leírták kinti karrierjét, de egy lap szerint Tajti Mátyás az előzmények ellenére, egy komoly fordulat következtében még megragadhat a lengyel bajnokságban.
Dudás Gábor 2020. január 28., kedd 20:10
Az ősszel 135 perc jutott neki - a második csapatban. Sokan már leírták kinti karrierjét, de egy lap szerint Tajti Mátyás az előzmények ellenére, egy komoly fordulat következtében még megragadhat a lengyel bajnokságban.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 28., kedd 20:10

Szeptember elején igazolt Diósgyőrből a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin csapatához Tajti Mátyás, de azóta keveset lehetett hallani róla. Az első csapatban hivatalos tétmeccsen nem léphetett pályára, csak kerettag volt (összesen tízszer), de a tartalékgárdában, a harmadosztályban is csak epizódszerepeket kapott, 2 találkozón összesen 135 percnyit. Ráadásul a beszámolók szerint ezeken a mérkőzéseken sem tudott maradandót alkotni.

A futbolnews.pl cikke szerint Lengyelországban már sokan azt gondolták, alig pár hónap után - legkésőbb a nyáron - véget is ér a mellőzött Tajti lubini pályafutása, ám most váratlan fordulatként elkezdtek komolyabban számolni klubjánál a 21 éves középpályással.

Legalábbis az edzőmeccseken: a portál azt írja, hogy a beleki edzőtáborban rendszeresen játszatja edzője, a szeptemberben érkezett szlovák Martin Sevela a fiatal magyart, aki a cseh Karvina elleni felkészülési találkozón (2-1) például a mezőny egyik legjobbja volt.

Így jelenleg úgy tűnik, Tajti lehet a nyertese a klubnál a téli szünetnek, és nem csak hogy hamarosan bemutatkozhat végre az Ekstraklasában, de akár hosszabb távra is bejátszhatja magát csapatába a lap szerint.

Tajti szép megmozdulása és "majdnem gólpassza" a Karvina ellen:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz