Undorító húzás: A szurkoló belevizelt az ellenfél kapusának kulacsába a meccs alatt - videó

A Warrington kapusa, Tony Thompson ivott is a vizeletből, majd amikor ezt észlelte, leöntötte a szurkolót, ezért pedig a kiállítás sorsára jutott.
Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 20:04
A Warrington kapusa, Tony Thompson ivott is a vizeletből, majd amikor ezt észlelte, leöntötte a szurkolót, ezért pedig a kiállítás sorsára jutott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 20:04

Megbotránkoztató incidens történt szombaton a félprofi angol csapatok számára kiírt FA-kupában, a Warrington Town-Guiseley összecsapáson.

Egy szurkoló az alapvonal mögött egy üvegbe vizelt és az a buta ötlete támadt, hogy azt a hazaiak kapusának, Tony Thompsonnak az üvegével cserélje ki  - látható a közösségi médiában terjedő videón. A BBC szerint amikor Thompson ivott és rájött, hogy mi történt, fogta a palackot és leöntötte vele a szurkolót, aminek következtében a játékvezető a mérkőzés 61. percében piros lappal kiállította.

– Kiszerettem a játékból. Sokféleképpen neveztek már, de az, hogy valaki belevizeljen az üvegembe, én pedig megigyam, majd azt mondják, hogy erre nem reagálhatok, mert játékos vagyok, az felháborító. Ez a személy veszélyeztette én és a családom egészségét, és beteggé tett – nyilatkozta Thompson.

A Guiseley vasárnap közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy kamerafelvételeket kértek a Warrington Towntól, hogy kivizsgálhassák az esetet és azonosíthassák az érintett szurkolót.

– Fenntartás nélkül elítéljük ezt a szégyenteljes akciót– írja a közleményében a Guiseley. – Elítéljük az érintett személy cselekedetét, és a Warrington Townnal, valamint a rendőrséggel együtt fogunk dolgozni azon, hogy azonosítsuk őt. Ha az érintett személy(eke)t sikerül azonosítani, életfogytiglani eltiltást kapnak a Guiseley AFC mérkőzéseitől.

Átigazolások
Ferencváros
Cho Gue-sung
A dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors 24 éves válogatott játékosa megerősítette, hogy januártól egy európai klubnál folytatja pályafutását.
NK Osijek
Kleinheisler László
A héten kapja meg az Eszék szerződéshosszabbítási ajánlatát a válogatott játékos, aki a Dinamo Zagrebnél is képben lehet.
AZ Alkmaar
Kerkez Milos
Akkor gyorsulhatnak fel az események, ha a Benficának nem sikerül megállapodnia Alejandro Grimaldóval.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk