Undorító húzás: A szurkoló belevizelt az ellenfél kapusának kulacsába a meccs alatt - videó

A Warrington kapusa, Tony Thompson ivott is a vizeletből, majd amikor ezt észlelte, leöntötte a szurkolót, ezért pedig a kiállítás sorsára jutott.
Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 20:04
A Warrington kapusa, Tony Thompson ivott is a vizeletből, majd amikor ezt észlelte, leöntötte a szurkolót, ezért pedig a kiállítás sorsára jutott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 20:04

Megbotránkoztató incidens történt szombaton a félprofi angol csapatok számára kiírt FA-kupában, a Warrington Town-Guiseley összecsapáson.

Egy szurkoló az alapvonal mögött egy üvegbe vizelt és az a buta ötlete támadt, hogy azt a hazaiak kapusának, Tony Thompsonnak az üvegével cserélje ki  - látható a közösségi médiában terjedő videón. A BBC szerint amikor Thompson ivott és rájött, hogy mi történt, fogta a palackot és leöntötte vele a szurkolót, aminek következtében a játékvezető a mérkőzés 61. percében piros lappal kiállította.

– Kiszerettem a játékból. Sokféleképpen neveztek már, de az, hogy valaki belevizeljen az üvegembe, én pedig megigyam, majd azt mondják, hogy erre nem reagálhatok, mert játékos vagyok, az felháborító. Ez a személy veszélyeztette én és a családom egészségét, és beteggé tett – nyilatkozta Thompson.

A Guiseley vasárnap közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy kamerafelvételeket kértek a Warrington Towntól, hogy kivizsgálhassák az esetet és azonosíthassák az érintett szurkolót.

– Fenntartás nélkül elítéljük ezt a szégyenteljes akciót– írja a közleményében a Guiseley. – Elítéljük az érintett személy cselekedetét, és a Warrington Townnal, valamint a rendőrséggel együtt fogunk dolgozni azon, hogy azonosítsuk őt. Ha az érintett személy(eke)t sikerül azonosítani, életfogytiglani eltiltást kapnak a Guiseley AFC mérkőzéseitől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz