Újabb botrány Európában: 12 rendőr sérült meg az EL-meccsen - videó

Tizenkét rendőr sérült meg csütörtökön este, amikor a Leicester City-Legia Varsó labdarúgó Európa Liga-mérkőzésen összecsaptak a vendégek szurkolóival.
Dudás Gábor 2021. november 26., péntek 16:31
Tizenkét rendőr sérült meg csütörtökön este, amikor a Leicester City-Legia Varsó labdarúgó Európa Liga-mérkőzésen összecsaptak a vendégek szurkolóival.
Szerző: Dudás Gábor 2021. november 26., péntek 16:31

A helyszínen a rendet felügyelő rendőrök a találkozó második félidejében kerültek konfliktusba a Legia drukkereivel a vendégszektorban, miután a lengyel szimpatizánsok tüzeket gyújtottak és megpróbáltak átjutni a hazai nézőkhöz.

A heves összetűzés után a 12 sérült rendőr közül kettőt kórházba szállították. Az egyiknek eltört a csuklója, míg a másik agyrázkódást szenvedett. A rendőröknek végül sikerült helyre állítaniuk a rendet, s megakadályozták, hogy a lengyel nézők átjussanak az angolok szektoraiba.

A rendőrség pénteken közölte, hogy az incidens végén hét személyt őrizetbe vettek, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

A találkozót 3-1-re a hazai együttes nyerte, ezzel átvette a vezetést a C-csoportban, melyben a Napoli és a Szpartak Moszva egyaránt egy pont hátránnyal követi, a Legia pedig mindössze kettővel lemaradva a negyedik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz