Új Vasas-stadion: Fűthető játéktér, különleges rálátás a pályára – megvan a végleges befogadóképesség is

Olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legmodernebb közvetítéseknek is megfelel majd. A létesítményt 2018 második felében adhatják át.
Budai László 2017. november 6., hétfő 21:32
Olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legmodernebb közvetítéseknek is megfelel majd. A létesítményt 2018 második felében adhatják át.
Szerző: Budai László 2017. november 6., hétfő 21:32

Folyamatosan halad az Új Illovszky Stadion építése, ennek kapcsán pedig most újabb részletek derültek ki. A legfrissebb hír egyike, hogy a két hosszanti lelátó már megépült. Az is biztos, hogy a játéktér fűthető lesz, és olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legmodernebb tv-közvetítési feltételeknek is megfelel. Emellett úgy készül a stadion, hogy a büfében sorban állva is rá lehessen látni a játéktérre.

A jelenlegi tervek szerint több mint 5100 fő lesz a befogadóképesség, de a stadion sarkai beépíthetőek lesznek, így bővítésre is lesz lehetőség. Az optimista forgatókönyv szerint 2018 második felére készülhet el az angyalföldiek létesítménye - árulta el Jenkei Dániel, a Vasas SC kommunikációs vezetője a TV13 Magazinban.

További részleteket az alábbi videóban tudhatsz meg a stadionról.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz