"Szégyen, katasztrófa!": László Csaba kegyetlenül kifakadt és darabokra szedte a játékosait

A 6-1-s vereség után rendkívül dühös és keserű monológot adott elő.
Dudás Gábor 2018. január 7., vasárnap 15:23
A 6-1-s vereség után rendkívül dühös és keserű monológot adott elő.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 7., vasárnap 15:23

Mint arról beszámoltunk, a skót másodosztályban szereplő Dundee United megalázó vereséget szenvedett az utolsó előtti helyezett Falkirk ellen a bajnokság 20. fordulójában, 6-1-re kapott ki László Csaba csapata.

A találkozót értékelve a magyar szakvezető heves kirohanást intézett játékosai felé, kemény szavakkal illetve csapata produkcióját.

Ez elfogadhatatlan! Szégyen! Igen, ki lehet kapni, de nem így. Mindenkinek a tükörbe kell néznie és elgondolkodnia, mit tett a pályán. Nem bújhat el senki a másik mögé. Nem csak három pontot veszítettünk, hanem mindent, amit eddig felépítettünk. 10 perc után még egy ígéretes meccsnek tűnt ez a számunkra, aztán utána jött a katasztrófa. Beszélhetünk itt a műfűről, meg a 11 sérültről, de ez nem a Dundee United volt. Van egy elnökünk, aki fizeti a béreket és ezt akarjátok neki visszaadni cserébe? Jó, ha a középmezőnybe vágyunk, ez elég ahhoz, de nekünk a Premiership a célunk. Ez a teljesítmény támadás volt a szurkolók, a vezetőség, az elnök, mindenki ellen! Sajnálom. Szégyellnünk kell magunkat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz