Fotó: dac1904.sk

Szánthó első DAC-gólja a felső lécről vágódott a kapuba - videó

Veszelinov Dániel, Szánthó Regő és Balogh Norbert is kezdett a dunaszerdahelyieknél.
Budai László 2022. április 16., szombat 21:42
Fotó: dac1904.sk
Veszelinov Dániel, Szánthó Regő és Balogh Norbert is kezdett a dunaszerdahelyieknél.
Szerző: Budai László 2022. április 16., szombat 21:42

Meglőtte első gólját a Ferencváros kölcsönjátékosa, Szánthó Regő a DAC-ban, amely ezzel a találattal szerzett vezetést a Zsolna elleni bajnoki 2. percében. Tíz perccel később Ciganiks is eredményes volt a hazaiaknál, így a dunaszerdahelyiek hamar eldöntötték a találkozót (2-0).

Az összecsapás hajrájában Balogh Norbert is közel volt a gólhoz, de fejesét fogta a vendégek kapusa. Szánthót a 65. percben lecserélték, Balogh és a kapus Veszelinov Dániel végigjátszotta a mérkőzést, Kalmár Zsolt és Hahn János egyaránt sérülés miatt nem játszhatott.

A mérkőzés összefoglalója (Szánthó gólja a videó elején)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz