Botrányos bírói ítélet: A kapus kivédte a sorsdöntő 11-est, majd kiállították, így estek ki az Eb-ről - videó

Az U17-es Eb negyeddöntője hihetetlen bírói ítélet után dőlt el, videón az eset. A kapus összeomlott hatalmas bravúrja után.
Budai László 2018. május 15., kedd 9:00
Az U17-es Eb negyeddöntője hihetetlen bírói ítélet után dőlt el, videón az eset. A kapus összeomlott hatalmas bravúrja után.
Szerző: Budai László 2018. május 15., kedd 9:00

Egészen hihetetlen módon dőlt el a Hollandia-Írország U17-es Európa-bajnoki negyeddöntő. A rendes játékidő döntetlenje után 11-eseket rúgtak a csapatok. A hollandok játékosa, Redan úgy állt a büntetőhöz, hogyha belövi, továbbjut az együttese, ám Corcoran kapus bravúrral védett.

U17-es Eb: Mennyből a pokolba

Miközben ünnepelte a nagy védést, a játékvezető odament hozzá, adott neki egy sárgát, amiért előbb mozdult el a gólvonalról, és mivel ez már a második sárgája volt, kiállította a játékost.

A 11-est újrarúgatta, amelyet így az egyik mezőnyjátékosnak kellett volna megfognia, ami nem jött össze. A hollandok így jutottak az elődöntőbe.

Címkék: #videó
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz