Sepsi: Telt ház, László Csaba-sárga lap, bravúrpont az EL-induló ellen – videó

Második mérkőzésén is gól nélküli döntetlent játszott a Sepsi OSK a román élvonalban, ám ezúttal a bukaresti topcsapat FCSB ellen, hazai pályán.
Csakfoci Admin 2019. július 23., kedd 9:16
Második mérkőzésén is gól nélküli döntetlent játszott a Sepsi OSK a román élvonalban, ám ezúttal a bukaresti topcsapat FCSB ellen, hazai pályán.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 23., kedd 9:16

Hétfő este, telt ház előtt gól nélküli döntetlent játszott a László Csaba által irányított román élvonalbeli Sepsi OSK, amely az Európa Liga-induló bukaresti FCSB ellen szerzett értékes pontot a sepsiszentgyörgyi stadionban.

A mérkőzés rögtön a Sepsi helyzetével kezdődött, Nicolae Carnat vette célba az FCSB kapuját, azonban a lövése mellészállt. Nem sokkal később Yasin Hamed és Nicolae Carnat is helyzetbe került, de nem tudták kihasználni a helyzetüket. A folytatásban a bukarestiek átvették az irányítást, előbb Man, majd Hora veszélyeztetett. A félidő végéhez közeledve Vina találta el kapufát, így 0-0-al mentek pihenni a felek.

Fordulás után két fontos védést mutatott be Niczuly Roland, aki Coman szabadrúgását és Tanase lövését is hárította. A hátralévő szűk félórában az FCSB uralta a mérkőzést, többek között az utolsó percekben közel járt a győzelemhez, miután Coman az oldalhálót találta el. A négyperces hosszabbításban a Sepsi edzője, László Csaba és kapusa, Niczuly Roland sárga lapot kapott időhúzás miatt. Mivel több helyzet nem volt, így maradt a 0-0-s döntetlen.

A következő fordulóban a Gaz Metan vendégeként lép pályára Lászó Csaba együttese, amely két döntetlennel a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán.

Összefoglaló

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz