Premier League: Nyert a West Ham, így bennmaradt az angol élvonalban - videó

A West Ham United kiesési rangadón 3-1-re legyőzte a vendég Watfordot az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának zárómérkőzésén pénteken.
Csakfoci Admin 2020. július 17., péntek 23:07
A West Ham United kiesési rangadón 3-1-re legyőzte a vendég Watfordot az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának zárómérkőzésén pénteken.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 17., péntek 23:07
West Ham-Watford 3-1 (Antonio 6., Soucek 10., Rice 36., ill. Deeney 49.)

A találkozón a hazaiak a 36. percben már 3-0-ra vezettek, az előző két fordulóban győztes vendégek a második félidőben csak szépíteni tudtak.

Két fordulóval a Premier League zárása előtt a WHU hat pontra van a már kieső helyen álló Bournemouth, Aston Villa párostól, és hárommal ellépett a most legyőzött Watfordtól. (MTI)

Összefoglaló

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz