Légiósok: Pontot ért Németh Krisztián és Sallói gólja Amerikában - videó, fotók

A Sporting Kansas City mindkét magyar támadója betalált a Portland elleni MLS-bajnokin, amely 2-2-s döntetlennel ért véget. 
Dudás Gábor 2019. szeptember 30., hétfő 9:35
A Sporting Kansas City mindkét magyar támadója betalált a Portland elleni MLS-bajnokin, amely 2-2-s döntetlennel ért véget. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 30., hétfő 9:35

Baráth Botond a múlt héten szerezte meg első gólját az amerikai profi ligában (MLS), ezúttal pedig a Sporting Kansas City másik két magyarja tett ki magáért a Portland elleni mérkőzésen.

Németh Krisztián fejjel egyenlített 0-1 után, a 31. percben, Sallói Dániel pedig a 46. percben volt eredményes, egy kapufáról kipattanó labdát vágott a hálóba. A vendégek végül egy 11-esből született góllal szerezték meg a hajrában az egyik pontot (2-2).

A találkozót három piros lap is "színesítette": Espinoza (40. perc) és Sanchez (84. perc) a hazaiaknál, míg Fernandez (36. perc) a vendégeknék mehetett idő előtt zuhanyozni.

A mérkőzésen az idényben 7, az SKC mezében pedig összesen már 28 gólnál járó Németh Krisztián a 73. percig, Baráth és Sallói pedig a lefújásig volt a pályán. A Kansas a Nyugati Főcsoport 10. helyén áll és az már eldőlt, hogy ezúttal nem juthat el a rájátszásig.

https://www.instagram.com/p/B3BCch7F9Og/

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz