PL: Leiskolázták a MU védelmét, de a ráadásban nyertek Mourinhóék - videó

Hátrányból fordítva nyert a Manchester United a Premier League mai első mérkőzésén, a Vörös Ördögök győztes gólja a hosszabbításban született.
Csakfoci Admin 2018. november 3., szombat 15:21
Hátrányból fordítva nyert a Manchester United a Premier League mai első mérkőzésén, a Vörös Ördögök győztes gólja a hosszabbításban született.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 3., szombat 15:21

Nem indult jól a szombati bajnoki az idényben rendre botladozó Manchester Unitednek: a Vörös Ördögök már 10 perc után hátrányba kerültek, a gól előtt mindössze néhány passzal sakk-matt helyzetet teremtett a Bournemouth a MU kapuja előtt.

José Mourinho együttese azonban a 35. percben egyenlített egy szépen végigvitt támadás végén.

A hajrában már-már úgy nézett ki, megosztoznak a pontokon a felek, és az Unitednek ezúttal sem sikerül egymás után két bajnokit megnyernie, a 92. percben jött a csattanó: Rashford megszerezte a győztes gólt a MU-nak.

Bournemouth - Manchester United 1-2

Gólszerzők: Wilson 11. ill. Martial 35., Rashford 92.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz