Óriási jelenet: A Chapecoense egykori játékosa műlábbal szimulált sérülést – videó

Jakson Follmann humora nem kopott meg, miután egy gálamérkőzésen szimulálással próbált meg kiharcolni egy szabadrúgást. A többiekkel együtt jót derült a történteken.
Csakfoci Admin 2017. december 27., szerda 8:38
Jakson Follmann humora nem kopott meg, miután egy gálamérkőzésen szimulálással próbált meg kiharcolni egy szabadrúgást. A többiekkel együtt jót derült a történteken.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. december 27., szerda 8:38

A 25 éves egykori kapus, Jakson Follmann – mostanra már parasportolónak számít – egyike volt azon keveseknek, akik túlélték a tavaly novemberben a brazil Chapecoense csapatát szállító repülőgép-szerencsétlenséget.

Follmann a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, miután a gép Kolumbia felett lezuhant, és sajnos a jobb lábát amputálni kellett. Állapota folyamatosan javult, idén februárban megkapta a protézisét. A korábbi futballista jelenleg televíziós szakkommentátorként dolgozik a FOX Sportsnál.

Follmann a napokban a Tite és Carille barátai gálamérkőzésen ismét pályára léphetett és gólt is rúgott mezőnyjátékosként. Az egykori labdarúgó a találkozó 85. percében egy óvatlan pillanatban a földre rogyott sérülést szimulálva, mondván görcsbe rándult a vádlija.

 

A pályán lévők azonnal a segítségére siettek és kihúzták a műlábát. Humorérzékét nem veszítette el: a lehető legrosszabb helyzetből a legjobban jött ki, és a többi focistával és a játékvezetővel együtt hatalmasat mosolyogtak a történteken, majd folytatta a játékot.

A meccset Carille barátai nyerték meg 5-4-re.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz