Óriási balhé és félbeszakadt meccs Pécsen: A szurkolók a bírókra támadtak - videók

A PMFC feljutásába kerülhet a vitatott bírói ítélet és az azt követő botrány. Videók az esetről és a pályára törő szurkolókról.
Dudás Gábor 2018. május 28., hétfő 8:31
A PMFC feljutásába kerülhet a vitatott bírói ítélet és az azt követő botrány. Videók az esetről és a pályára törő szurkolókról.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 28., hétfő 8:31

Győzelmével bebiztosíthatta volna akár a feljutást is a PMFC az NB III Közép-csoportjában, a második játékrészben is számos helyzetet alakított ki magának a pécsi csapat, azonban dabasi kapus rendre bravúrokat bemutatva hárította a próbálkozásokat - számolt be a pecsiujsag.hu.

A feljutás szempontjából kiemelten fontos, Dabas elleni bajnoki akkor ért véget idő előtt, amikor a második félidő ráadásában, 0-0-ás állásnál Barna Gábor játékvezető előbb gólt ítélt, majd asszisztense intésére és lesre hivatkozva visszavonta ítéletét.

A pécsi szurkolók feldühödtek a döntés miatt, a helyi B-közép 30-40 tagja előbb pirotechnikai eszközöket dobált be a játéktérre, majd feltörte a kapukat és megindult a bíró irányába, aki asszisztenseivel együtt az öltözőbe kellett, hogy meneküljön, így a találkozó az első hírek szerint lefújás nélkül ért véget. Későbbi beszámolók szerint viszont 0-0 lett a hivatalos végeredmény.

Duplán is sokba kerülhet

Ráadásul a PMFC közvetlen riválisa, a tiszakécskei Duna Aszfalt győzött Hódmezővásárhelyen, így egypontos előnnyel a tabella élére ugrott az utolsó forduló előtt.  A 30. körben a Pécs a 3. helyen álló Iváncsa otthonában lép pályára, a Duna Aszfalt pedig a Szentlőrincet fogadja.

Kérdés, hogy a baranyaiak elveszítik-e minden esélyüket már az utolsó forduló előtt: a félbeszakadt meccs következményeként akár pályabezárás, de pontlevonás is elképzelhető - a nyilvánvalónak tűnő pénzbüntetés mellett.

A Közép-csoport állása az utolsó forduló előtt:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz