Németh Krisztián gólpassza, három magyarral nyert simán a Kansas - videó

Baráth Botond és Sallói Dániel kezdőként, Németh Krisztián pedig csereként beszállva, gólpasszal járult hozzá a Sporting Kansas City 3-0-s vancouveri sikeréhez az amerikaik profi ligában (MLS).
Dudás Gábor 2019. július 14., vasárnap 15:15
Baráth Botond és Sallói Dániel kezdőként, Németh Krisztián pedig csereként beszállva, gólpasszal járult hozzá a Sporting Kansas City 3-0-s vancouveri sikeréhez az amerikaik profi ligában (MLS).
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 14., vasárnap 15:15

Baráth Botond végig a pályán volt, Sallói Dánielt a 89. percben cserélte le Peter Vermes, Németh Krisztiánt pedig a 71. percben küldte pályára a magyar származású szakember. A válogatott támadó gólpasszal hálálta meg a bizalmat, a 91. percben gurított balról ügyesen középre Németh, Gerso pedig értékesítve a ziccert, beállította a 0-3-s végeredményt Vancouverben.

Vancouver Whitecaps - Sporting Kansas City 0-3 (Adnan 24. - öngól, Gutierrez 56., Gerso 91.)

Nikolics Nemanja is csereként játszott  - 15 percet - a Chicago Fire csapatában, amely hazai pályán kapott ki 2-1-re a Cincinnatitől. A magyar csatár argentin válogatott csapattársa, Nicolas Gaitan két 11-est is kihagyott a mérkőzésen, igaz, a másodiknál a kipattanót már legalább értékesítette.

Chicago Fire - Cincinnati 1-2 (Gaitan 49., ill. Cruz 1., Adi 83.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz